Bemutatkozás

Nevem Czafikné Bakos Laura. Győrben élek, természetgyógyászattal, természetes gyógy-módokkal foglalkozom, ahova életmód- és életszemlélet-váltással jutottam – családanyaként hatással az egész családra.

Első végzettségemet tekintve közgazdász vagyok. A 2000. évtől gazdasági-pénzügyi területeken helyezkedtem el, mígnem első lányom meg nem született 2006. évben. Azóta sorra megváltozott minden. A problémák sarkalltak: Újra a lelki és egészségügyi dolgok kezdtek érdekelni – visszatértem eredeti terveimhez, célomhoz, melyet korábban elengedtem. Eredetileg pszichológiára készültem, több évig tanultam, mert pszichológus szerettem volna lenni. Úgy éreztem, hogy nekem valamilyen lelki – másokat segítő – munkát kell(ene) végeznem, de a sors akkor valamiért közbeszólt. (Amit nem bánok, hisz utólag könnyebben megérti az ember a történések miértjeit.) Majd 2007-2008. években végeztem természetgyógyászati tanulmányaimat. Választott szakterületem a kineziológia, mellyel 2008. évtől foglalkozom. Azóta tanulmányaimat bővítettem és bővítem képzésekkel, tréningekkel, fejlesztve magam és még jobban segítve a hozzám fordulókat.

Örömmel tölt el, hogy olyan területen tevékenykedhetek, mellyel szívesen, szívvel-lélekkel tudok dolgozni, másokat segíteni. A feladat szerteágazó, hisz a lelki eredetű problémák szinte végeláthatatlan tünetekkel jelzik meglétüket. Ezek között a „megfoghatatlan” tünetektől (pl. depresszió) egészen a már testi szinten megjelenő tünetekig (pl. ekcéma) találhatunk példát. A test jelzései felhívják a figyelmet a megoldandó problémákra. A test tünetei sok mindent elárulnak. Ezekre érdemes figyelni és nem csak gyógyszerekkel elnyomni. Családunk évek óta gyógyszermentesen él, nincs gyógyszeres szekrény vagy fiók. Elérhető állapot még a mai világban is! Csak hinni kell és tenni érte!

Keress fel elérhetőségeim valamelyikén, ha kineziológiai oldással, életmód-váltással kapcsolatban érdeklődsz, illetve szeretnél részt venni kezelésen!

A változások beindulnak, ahogy az egyensúly visszaállítása – testi, lelki, szellemi szinten – megtörténik, az öngyógyító folyamatok közreműködésével.

Fordulj bizalommal hozzám:

Czafikné Bakos Laura
kineziológus – természetgyógyász
Győr

Érdeklődni, bejelentkezni (időpont-egyeztetéssel) az alábbi elérhetőségeken lehet:
Telefon: +36 70 316 1733
E-mail: laura@czafik.hu ; info@kineziologia.net