Bemutatkozás

Nevem Czafikné Bakos Laura. Győrben élek, természetgyógyászattal, természetes gyógy-módokkal foglalkozom, ahova életmód- és életszemlélet-váltással jutottam – édesanyaként hatással az egész családra.

Első végzettségemet tekintve közgazdász vagyok. A 2000. évtől gazdasági-pénzügyi területeken helyezkedtem el, mígnem első lányom meg nem született 2006. évben. Ezzel egy időben elkezdődött egy fontos átalakulás az életemben. A felmerülő problémák sarkalltak a változásra, változtatásra. Újra a lelki és egészségügyi dolgok kezdtek érdekelni, ezáltal visszatértem eredeti terveimhez, célomhoz, melyet korábban elengedtem. (Eredetileg pszichológiára készültem, több évig tanultam, készültem rá, de akkor a sors közbeszólt: nem vettek fel. Irányt váltottam.) Úgy éreztem, hogy valójában nekem valamilyen lelki – másokat segítő – munkát kell(ene) végeznem. Ez a vágy éledt fel bennem újra, és a 2007-2008. években végeztem első természetgyógyászati tanulmányaimat. Választott szakterületem a kineziológia, mellyel azóta is foglalkozom. Tovább bővítettem és bővítem tanulmányaimat időközönként képzésekkel, tréningekkel, fejlesztve magam és még hatékonyabban segítve a hozzám fordulókat.

Örömmel tölt el, hogy olyan területen tevékenykedhetek, mellyel szívesen, szívvel-lélekkel tudok dolgozni, másokat segíteni. A feladat szerteágazó, hisz a lelki eredetű problémák szinte végeláthatatlan tünetekkel jelzik meglétüket. Ezek között a „megfoghatatlan” tünetektől (pl. depresszió) egészen a már testi szinten megjelenő tünetekig (pl. ekcéma) találhatunk példát. A test jelzései felhívják a figyelmet a megoldandó problémákra. A test tünetei sok mindent elárulnak. Ezekre érdemes figyelni és nem csak gyógyszerekkel elnyomni. Családom évek óta gyógyszermentesen él, nincs gyógyszeres szekrény vagy fiók. Elérhető állapot még a mai világban is! Csak hinni kell és tenni érte!

Keress fel elérhetőségeim valamelyikén, ha kineziológiai oldással, életmód-váltással kapcsolatban érdeklődsz, és szeretnél részt venni kezelésen!

A változások beindulnak, ahogy az egyensúly visszaállítása – testi, lelki, szellemi szinten – megtörténik, az öngyógyító folyamatok közreműködésével.

Fordulj bizalommal hozzám:

Czafikné Bakos Laura
kineziológus – természetgyógyász
Győr

Érdeklődni, bejelentkezni (időpont-egyeztetéssel) az alábbi elérhetőségeken lehet:
Telefon: +36 70 316 1733
E-mail: laura@czafik.hu ; info@kineziologia.net