ZIN time

ZIN time
Intuíció-fejlesztő önismereti társasjáték

Saját fejlesztésű társasjáték a megérzéseink, ráérzéseink, képességeink fejlesztése céljából önismereti munka közben.

A játék 2018. decemberében megjelent!

A társasjáték ifjú korúaknak és felnőtteknek szól. Ajánlott 14 éves kortól, 1-4 játékos részére. Több száz kártyát tartalmaz és sok feladat lehetőséget, melyet egymagunkban és társaságban is használhatunk. Játék, mégis komoly fejlesztő hatása van, ha bizalommal és őszinte szándékkal alkalmazzuk.

A ZIN társasjáték egy konkrét eszköz önmagunk fejlesztésére. Segít felfedezni, tudatosítani képességeinket, és elmélyíteni önismeretünket.

11 féle feladat vár rád ebben a játékban, de hogy épp mire lépsz és mit kell tenned, ezt a “véletlen” dönti el – dobókocka szerint haladsz. A mezők feladatai segítenek kibontani, körbejárni azt a témát, melyet megfogalmaztál magadnak mikor leültél játszani.

96 kép kártya, 177 szó kártya és 180 üzenet kártya késztet asszociációkra, ébreszt gondolatokat, felismeréseket. A nagyszámú kártyák olyan lehetőséget kínálnak, mellyel sokáig élvezhetjük a változatosságot, és még különösebbek lesznek a “véletlenek”.

A ráhangolódás, nyitottság, asszociációk, megérzések, elgondolkodás, elvonatkoztatás, a fantázia, a szemléletformálás, befelé figyelés, őszinteség mind része a játéknak, mely minden egyes alkalmat egyedivé és sajátossá tesz!

Jelentkezés játékra, bemutatóra: laura@czafik.hu címen  vagy  a 06-70/ 316 1733 telefonszámon!
Ha bővebb információt is szeretnél, vagy meg szeretnéd rendelni magát a társast, látogass el erre az oldalra: ZIN time

Szeretettel ajánlom:
Czafikné Bakos Laura