Visszajelzések a tanfolyamról

A Mennyei prófécia tanfolyam résztvevőitől érkezett visszajelzések:

“Csak pozitív változást hozott nekem. Elégedett vagyok, mert más és jobb embernek érzem magam.”

“…kiemelni tudnám azt, ami nekem nagyon tetszett és ez a közös meditációk voltak.”

“Ha szeretnéd megváltoztatni a gondolkodásod, és szeretnél elégedett lenni és megbékélt az életeddel és az emberekkel akkor gyere el erre a tanfolyamra!”

Marcsi

“Egyszerre adott élményeket, felismeréseket magammal és az élettel, a napi történésekkel, de a globálisan zajló folyamatokkal kapcsolatban is. Szó szerint felismertem életem eseményeit – olyan dolgokat is átlátok, tisztábban vagy épp máskén látok, amit eddig nem értettem, esetleg félreértettem.

Segítségével egy új perspektíva nyílt meg előttem, egy új látásmód, amit már éreztem, de nem értettem vagy épp magamtól nem tudtam volna teljes képet alkotni, észrevenni az összefüggéseket.

Segített elengedni és feldogozni mélyen raktározott negatív érzéseket, gondolatokat, szokásokat.

Segítségével új, pozitív szokásokat építettem életembe.”

“Sokkal pozitívabban, kiegyensúlyozottabban szemlélem az élet eseményeit. Segített, hogy másként álljak a többi emberhez – türelmesebb, nyitottabb, érdeklődőbb lettem.

Az élet eseményeit már várakozással teli szemlélem, s a rossz dolgokra sem tekintek ellenem irányuló történésként.

Változott az értékrendem, értékítéletem.

Hitet adott. J

Örülök, hogy elvégeztem a tanfolyamot; ma sem döntenék másként.”

“Kortól, nemtől, vallástól, beosztástól, függetlenül ajánlom mindenkinek, aki szeretne változtatni önmagán, a hozzáállásán, a beállítottságán, az emberi kapcsolatain vagy a világlátásán, s ezáltal javítani életén. Szebbé, könnyebbé tenné hétköznapjait.

Ajánlom mindenkinek, akinek a napi események, a világban végbemenő folyamatok, vagy közvetlen környezete eseményi láttán megingott a hite; hisz sokan kérdezik manapság, „ha van Isten, hogy hagyhatja ezt?”.

És ajánlom azoknak, akik ezt mind érzik és tudják, és csupán keresnek egy jó kis kikapcsolódást, hasonló beállítottságú emberek társaságában heti egy lakalommal. 😉 “

Harmath Viki