Mennyi kezelésre lehet szükség?

Sajnos erre a kérdésre nincs konkrét, egyértelmű válasz, hiába szeretnénk előre tudni és megtervezni a kezelések pontos számát és ütemét. Az, hogy mennyi kezelés lehet szükséges, egyéntől függ.

Valakinél már egyetlen oldás is hozhat eredményeket és nincs szükség folytatásra, ha nem igényli. Általánosságban elmondható, hogy egy adott problémánál 1 – 3 oldásra lehet szükség, de akár még több is, a téma horderejétől függően.

…sajnos nem csak egy problémánk van, és egyszerre nem oldhatunk meg mindent…

Azt, hogy hányféle problémánk van, illetve hány probléma az, amelyek összekapcsolódnak, egyénileg határozzuk meg.

Minden alkalommal beindulnak az öngyógyító folyamatok, változásokat hozva. A feldolgozási idővel is számolni kell: valakinél egymás után rövid időn belül (1 hét) dolgozhatunk, valakinél pedig nagyobb időtartamot kell kihagyni (akár 1 vagy 2 hónapot is).

Vannak időszakok, amikor úgy érezzük sínen vagyunk, majd újra szükségét érezhetjük, hogy feszültségek oldását, lelki támogatást kapjunk. Jusson eszünkbe, hogy ez a módszer is bármikor rendelkezésre áll, tovább segítve az utunkat.

Érdemes figyelni a jelzéseket, testi-lelki figyelmeztető jeleket, és ha azt érezzük készen állunk a következőre, vágjunk bele! Csak jobbá válhatunk általa! Még közelebb jutunk önmagunk megismeréséhez, hisz ez egy izgalmas önismereti kaland!

Mennyi időbe és pénzbe kerül egy kezelés?

Healthcare https://anxiolyticsinfo.com providers used to call this condition social phobia. You may have overwhelming worry and self-consciousness with daily social situations. You may worry about others judging you or you may be anxious that you’ll embarrass yourself or open yourself up to ridicule. People with social anxiety disorder may avoid social situations entirely.